Welke mannelijke haarstijlen zijn hip in 2021?

Welke kapsels en trends voor mannen bepaalden 2021 en op welke beroemdheden wilde iedereen eruit zien? Hier zijn een paar kapsels die het afgelopen jaar enorm populair waren, allemaal geïnspireerd door een beroemdheid.

French Crop

Het is gerelateerd aan de kuif, maar het is aanzienlijk minder onderhoud. Waarschijnlijk als een samenvloeiing van deze factoren, is dit kapsel met een korte lengte, een vervaging aan de zijkanten en wat franje bovenop het afgelopen jaar in populariteit gestegen. Het getuigt van zijn aanpassingsvermogen, het levert textuur en die net iets rommelige look met gemak, en blijft de hele dag uit de weg.

Crew Cut

Als je 2021 zou kunnen samenvatten met één kapseltrend, dan is het deze: de klassiekers keren terug. Terwijl de kuif de meeste aandacht kreeg, kwam de bemanning op de tweede plaats, misschien vanwege de lichte relatie met de Franse oogst. In plaats van het helemaal kort te houden, ga je voor een moderne update met vervaagde zijkanten en een beetje meer lengte bovenaan.

Undercut

De ondersnit is een van de meer veelzijdige en avontuurlijke sneden gebleken die er zijn, en de grip bleef in 2020 niet hangen. tussen beide porties, en dit laat ruimte over voor het stylen van een kuifje of het toevoegen van pony.

Op zoek naar een nieuwe coupe?

Ben je nou op zoek naar een van deze hippe coupes van 2021, maar weet je niet waar je dit kunt laten doen? Kijk dan eens even op de website van Daily Grind via dailygrind.nl. Deze barber is gespecialiseerd in alle bovengenoemde cuts en is dus de barber waar jij moet zijn om een hippe look te hebben voor dit jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *