30 november 2021

Wat zijn de bikini trends van deze zomer?

2 min read
zomer

Ben je benieuwd naar de bikini trends van dit jaar? Dit jaar staat in het teken van combineren van verschillende stijlen. Daarom is het tijd om de trends even op een rijtje te zetten. Zodat jij goed de zomer door kan komen dit jaar! Check hieronder de bikini trends van 2020!

High Waist bikini

Vorig jaar was het natuurlijk al helemaal in: de High Waist bikini. Het hoge broekje geeft een fijne ondersteuning en verhult stiekem het buikje, wat soms ook wel prettig is. Ook zit het lekker voor de actievere vakantiegangers. Geen zin in een badpak, maar vind je het prettig om toch wat meer bedekt over het strand of bij het zwembad te lopen? Dan is een High Waist bikini dé perfecte oplossing! De high waist is ook goed te combineren met een strapless bikini. Zo worden je schouders toch nog lekker bruin.

Push up bikini

De push up bikini is ook helemaal in. Ben je niet zo zelfverzekerd over jouw borsten of billen? Maar wil je toch met een rechte rug op het strand lopen? Dan is de push up bikini wat voor jou. Het geeft net even wat meer zelfvertrouwen. De push up bikini’s zijn te vinden in verschillende kleuren en patronen. Er is voor ieder wat wils! Ook bestaan er push up bikini broekjes. Zo hoef je niet uren in de sportschool door te brengen, maar heb je de billen waar je altijd al van heb gedroomd. Natuurlijk is een natuurlijke look ook goed. Kijk voor meer bikini inspiratie op de site van Beachlife.