30 november 2021

Waar kunt u uw nieuwe afvoerput kopen?

3 min read

Voor ons bed and breakfast onderneming hebben wij onlangs een appartement gekocht in een van de grote steden van Nederland. In dit appartement willen wij een aantal verblijven bouwen waarin mensen kunnen overnachten. In deze verblijven vinden wij het een vereiste dat hierin een goed verzorgde badkamer zit. U kunt u voorstellen dat wanneer u een stad hebt bezocht en de hele dag door deze stad hebt gelopen, het erg fijn kan zijn om een douche of bad te nemen. Wij hebben onze eisen voor een badkamer erg hoog liggen omdat wij het van belang vinden dat bezoekers een prettig verblijf ervaren. Omdat wij zelf erg handig zijn hebben wij de materialen voor de aanbouw van een douche zelf gedaan. Mijn man is tegelzetter geweest en heeft genoeg ervaring in het plaatsen van tegels. Voor de aanbouw van de badkamer hebben wij gekeken naar welke afvoerput wij willen laten plaatsen in de badkamers die we willen aanbouwen. Omdat we hebben gekozen voor één en dezelfde stijl van de badkamers, wilden wij een afvoerput kiezen waarbij beide dezelfde voorkeur naar uit hebben. We hebben gekeken naar de verschillen die een afvoerput kan hebben en toen kwamen we er achter dat de ene afvoerput heel anders is dan een andere afvoerput. Ook wat betreft de prijzen was de ene afvoerput stukken duurder dan een andere afvoerput. We vonden wel dat een afvoerput van hoge kwaliteit moest zijn, en dat het gebruiksgemak ook wel mee mag tellen. Het is namelijk niet prettig dat wanneer we een afvoerput willen reinigen van bijvoorbeeld haren, dit ontzettend omslachtig is bij de afvoerput die we kiezen. We vonden dan ook dat het belangrijk was om de afvoerput die we zouden kiezen, eerst te kunnen bekijken. We hadden via het internet gezien dat een afvoerput van aquaberg ons erg aansprak, en hebben een dealer gevonden die deze afvoerput verkocht. Via de website aquaberg.nl hebben we onze fysieke dealer gevonden.

Een afvoerput die mooi en functioneel is

Bij de dealer die producten van aquaberg verkoopt, stond ook de afvoerput die wij op het oog hadden. Onze verwachtingen waren terecht; de afvoerput van aquaberg was zowel qua uiterlijk als qua gebruiksgemak precies wat we zochten. Mijn man zag ook dat het mogelijk was om de leidingen zo aan te leggen waren dat deze afvoerput ging passen. De gebruiksaanwijzing die bij het product was was erg duidelijk en na de goedkeuring van mijn man waren we er over uit dat de verwachtingen die we van aquaberg hadden en die op de website van aquaberg.nl geschetst werden, terecht waren.

Ben u ook benieuwd naar de producten van aquaberg? 


Als u ook benieuwd bent naar de producten die wij gekocht hebben via aquaberg.nl dan kunt u:

  • Ook eens een kijkje nemen op de website.
  • Kijken wat voor assortiment aan afvoerputten er aangeboden wordt.
  • Overwegen om uw badkamer materialen ook bij aquaberg te kopen.

Wij zijn ontzettend tevreden met het optische resultaat van de afvoerput die wij van aquaberg hebben gekocht en zouden in de toekomst ook producten willen van dezelfde fabrikant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *