30 november 2021

Vacature in Maastricht

2 min read
Aan de slag in Maastricht

Aan de slag in Maastricht? Dit kan momenteel bij een dynamisch bedrijf, dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, leveren en installeren van installaties en duurzame luchtbehandelingssystemen. Ze bevorderen motivatie, ontwikkeling en ontplooiing van de werknemers, bieden iedereen gelijke kansen en hebben goede evenredige arbeidsverhoudingen. Maar ook uitstekende arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden. Je werkzaamheden als Monteur Koeltechniek.

Je werkzaamheden

Voor de vacature als Monteur Koeltechniek Maastricht Elektrotechniek ga je het volgende doen:

binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende servicewerkzaamheden aan koel- en vriesinstallaties; je installeert nieuwe installaties tot en met de inbedrijfstelling van deze installatie; je verricht zelfstandig periodieke onderhoudswerkzaamheden;

Bovendien draai je mee in ons storingsdienst team, en dat is eenmaal per vier weken. Ter versterking van het team zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Monteur Koeltechniek, die past in deze rol.

Aan de slag in Maastricht

Het ideale profiel voor deze functie: in het bezit van een diploma richting elektrotechniek; in het bezit van een VCA diploma; in het bezit van een rijbewijs B; minimaal één jaar zelfstandige koeltechnische werkervaring; bereidheid tot het volgen van vaktechnische opleidingen; het is van belang dat je goed Nederlands spreekt; een positieve werkinstelling en communicatief vaardig en oplossingsgericht.

Je woont in de omgeving van Maastricht, Heerlen, Sittard, Gulpen en Valkenburg.

Ze zoeken iemand voor de lange termijn. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van je niveau. Daarbij spelen zowel je mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. Wil je meer over deze vacature horen of wil je direct solliciteren? Dan kan je naar de website van WR gaan. Daar kan je met een klik direct solliciteren. Ook kan je je inschrijven voor andere vacatures voor bij jou in de buurt. Ze staan uiteraard graag voor je klaar. Wil je meer weten, ga naar de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *