Belangrijke onderdelen op kantoor

Er zijn een aantal onderdelen op kantoor die een absolute must zijn voor als je ook medewerkers en klanten over de vloer krijgt. Nu kun je natuurlijk denken aan bureaus, vergadertafels en faciliteiten. Maar wij vertellen je juist de onderdelen waar je in eerste instantie niet meteen aan zou denken!

Fruit

Fruit houdt niet alleen je medewerkers maar ook jezelf gezond. Door elke week vers fruit te laten bezorgen, zorg je voor gezond personeel. Daarnaast toont het ook een stukje waardering aan je medewerkers door het fruit gratis aan te bieden. Niemand hoeft hierdoor zelf fruit mee te nemen naar het werk. 

Extra kantoorartikelen 

Het kan zo een keer zijn dat er bekabeling, pennen of andere kantoorartikelen kapot gaan. In dat geval is het handig als je meteen extra kantoorartikelen hebt die dit kunnen vervangen. Denk naast kantoorartikelen ook aan bijvoorbeeld extra headsets.

Koekje erbij?

Op het moment dat je ook klanten over de vloer krijgt wil je natuurlijk dat de klant optimaal wordt verzorgd. Zorg er daarom voor dat je bij een groothandel koekjes kan kopen die je aan klanten kan aanbieden bij de koffie.

Een wachtruimte

Oké, dit zal misschien raar klinken, maar als jij klanten over de vloer krijgt wil je deze natuurlijk niet in een kille gang laten wachten. Het kan zijn dat afspraken in elkaar overlopen waardoor een ‘wachtruimte’ enorm handig is. Zet bijvoorbeeld een lekkere loungestoel neer met een bijzettafeltje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *