30 november 2021

Niet alleen veilig om op te werken

2 min read
Bedrijfsvloer

Een bedrijfsvloer is meer dan alleen een vloer om veilig op te werken, het is namelijk ook het visitekaartje van je bedrijf. Stel je eens voor dat je een school binnenkomt en de vloer zit vol met vlekken, vlekken die er niet meer uit gaan en zichtbaar blijven. Niet echt een mooi beeld en geeft nieuwe leerlingen of ouders een slechte eerste indruk, met een vloer van takensbedrijfsvloeren.nl heb je professionele vloeren die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Van een garage tot de sportschool een veilige en hygiënische vloer, want ook in de horeca moet de vloer aan bepaalde eisen voldoen.

Eenvoudig zelf een nieuwe vloer leggen

Een nieuwe vloer is altijd een hele ingreep, vaak moet het bedrijf stil worden gelegd en gaat dit ten koste van de productie of kunnen er geen gasten komen. Maar wat nu als je zelf een bedrijfsvloer zou kunnen leggen, met PVC kliktegels leg je zelf eenvoudig een nieuwe vloer over de bestaande vloer heen.Zelfs als de vloer vuil is levert dit geen probleem op, de vloer hoeft namelijk niet verlijmd te worden maar geklikt. De tegels hebben dezelfde eigenschappen als de vloeistofdichte tegels, verschil is dat deze tegels een puzzelverbinding hebben met elkaar.

Bedrijfsvloer

Eigenschappen van kliktegels

Behalve dat de kliktegels zeer eenvoudig zijn te leggen voor een bedrijfsvloer hebben de tegels nog een aantal goede eigenschappen. Zolang de ondergrond egaal is kunnen ze kliktegels worden gelegd, vuil en vochtig is geen probleem of belemmering. Veel onderhoud vergen de tegels niet, daarentegen zijn de tegels wel milieuvriendelijk. Wanneer je op de tegels loopt word je verrast door het comfort wat de tegels je bieden, de uitstraling is een harde tegel maar ze voelen zacht aan. Ook wanneer de tegels nat zijn geworden glijd je er niet op door de uitvoering in anti slip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *