30 november 2021

Mason Garments

2 min read

Draag jij graag gave én trendy schoenen, dan zijn de schoenen van Mason Garments misschien iets voor jou! Dit populaire sneakermerk komt uit Nederland, Amsterdam om precies te zijn. Het veel gedragen schoenenlabel is in 2012 opgericht door Rendi Aditia, al vrij snel bleek het een succes te zijn. De droom om een eigen schoenenlabel op te starten bestond al vroeg bij Rendi. Door een eigen label te starten kon Rendi zijn eigen stijl en interesses aan anderen laten zien. Een paar jaar later begon Rendi met het  verwezenlijken van zijn droom, daarvoor had hij wel de juiste partners nodig. Nadat dit gelukt was lanceerde hij het merk Mason Garments. Zijn doel was om zowel luxe als betaalbare schoenen aan te bieden. Zo vindt Rendi het belangrijk dat de schoenen van hoge kwaliteit zijn, maar ook toegankelijk is. 

De naam Mason Garments is gebaseerd op een ideologie. Garment betekent kledingstuk, Mason verwijst naar de ideologie van de vrijmetselarij. Deze ideologie zegt dat men zich moet omringen met verschillende productieve personen die allen streven naar succes. Door te werken met mensen uit verschillende culturen weet Mason Garments een breed publiek te bereiken. Dat is dan ook gelijk de reden dat Mason Garments de afgelopen jaren grote stappen heeft gezet in de schoenenmarkt. 

De schoenen die men verkoopt worden voornamelijk ontworpen in Amsterdam, de productie van deze schoenen vind plaats in Italië. Zo weet men in Italië wel hoe je een goede schoen maakt, hier zijn ontzettend veel voorbeelden zijn. Bij Mason Garments voelt men zich daarom ook bevoorrecht om met deze mensen samen te werken. 

Bekijk de mogelijkheden bij Hans Voortman

Lijkt een paar Mason Garments sneakers jou iets, bekijk dan de mogelijkheden bij Hans Voortman. Zo vind je bij Hans Voortman verschillende varianten sneakers. Een voorbeeld hiervan is de Tia sneaker, dit was de eerste sneaker die men ooit uitbracht. Mocht je verder nog vragen hebben over het brede aanbod? Dan kun je altijd contact opnemen, wij helpen je graag verder.