30 november 2021

Maak je outfit compleet met leuke sieraden

1 min read

Sieraden, veel mensen dragen wel eens een sieraad. Van een oorbel, tot een mooie armband of wat meer out of the box met een zichtbare piercing. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Daarnaast is het super fijn dat de meeste sieraden ook nog eens goed te combineren zijn. In dit artikel lees je hoe je dit het beste kan doen!

Detail toevoegen aan je outfit

Hangt er veel van een specifieke kleur in je kledingkast? Helemaal niet zo gek, iedereen draagt vaak waar hij of zij zich comfortabel in voelt, voor veel mensen is dit bijvoorbeeld de kleur zwart. Juist als je wat rustigere kleuren draagt is het erg tof om wat uitbundige accessoires toe te voegen aan je outfit, denk bijvoorbeeld aan een mooi paar gele oorbellen of een leuke blauwe ketting. Hou je toch wat meer van een rustiger sieraad? Dan kun je ook experimenteren met het combineren van zilveren en gouden sieraden. Doe wat bij jou past en experimenteren maar!

Out of the box sieraden

Als je denkt aan het afmaken van een outfit, zullen de eerste dingen die in je opkomen toch een ketting of een paar oorbellen zijn. Maar een prachtige sjaal of een leuke haarband kan een outfit ook afmaken. Ook een zichtbare piercing kan een outfit echt compleet maken.

Bijvoorbeeld een mooie oorpiercing met een steentje eraan kan het helemaal afmaken. Dus neem de tijd en varieer er lekker op los!