30 november 2021

Ledub: overhemden uit Nederland

2 min read

In Brabant vindt je het mooie dorp Budel. Net als in veel Brabantse dorpen trekt de enorme kerk de aandacht het het dorp zelf is omringd door landerijen. Het ligt vlak bij België en je kunt hier genieten van de welbekende Brabantse gastvrijheid. Maar het dorp staat ook nog ergens ander om bekend. Er staat een bedrijf dat de mooiste, op de Nederlandse man gerichte overhemden maakt. Dit bedrijf heet Ledub en ja, dat is een omkering van de naam Budel. Dit bedrijf verloochent zijn Brabantse roots niet. Het is opgericht in 1963 en het slaagt er nog steeds in mee te gaan met de tijd. Een Ledub overhemd staat voor kwaliteit, een sprankelende collectie en unieke ontwerpen. Bovendien hebben deze overhemden voor elke man de juiste pasvorm. Zo kun je er zeker van zijn dat je altijd goed gekleed ten tonele verschijnt. Ledub doet veel om de overhemden een unieke stempel mee te geven zoals een opvallend printje in het boord. Die boorden van Ledub zijn ook uniek want die worden in vijf soorten gemaakt.

Vijf soorten boorden

Ledub maakt overhemden met vijf soorten boorden. De bekende twee boorden zijn natuurlijk de standaard button down boord en de vlinderboord. Maar dit bedrijf heeft ook drie minder bekende boorden in de verkoop. Dat zijn de cut away boord, perfect voor het dragen van een stropdas, de wide spread boord met naar beneden uitlopende punten en het semi spread boord waarbij de ruimte tussen het boord is gehalveerd. Deze vijf soorten boorden geven altijd een unieke aanblik en zorgen er ook voor dat je iets koopt wat goed zit.

Ruime keuze

Online biedt Ledub je een zeer ruime keuze en er is ook oog voor de mannen die geen standaard pasvorm hebben dus bijvoorbeeld meer armlengte nodig hebben. Je vindt absoluut iets wat bij je past. Dus ga eens kijken bij dit unieke bedrijf dat al tientallen jaren aan de weg timmert om voor jou het ideale overhemd te maken. Laat je verassen door de prints en de pasvormen en zoek iets uit waarmee jij kunt schitteren op je afspraak of op je werk. En om je het leven helemaal makkelijk te maken heeft Ledub ook strijkvrije overhemden. Dat is helemaal fijn want strijken kost veel tijd en is ook niet altijd even leuk. Handig als je dat geen tijd kost. Kijk dus eens bij Ledub, je vindt er echt iets dat jou past!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *