30 november 2021

Houten horloge kopen met gravering

1 min read
Timer rood

Houten horloge kopen? Deze zijn tegenwoordig weer helemaal in en daarom gaan veel mensen voor dit soort horloge. Het is zo dat de natuur weer voorop staat en dat straal je uit met een houten horloge. De houten horloges van Greenwatch zijn van hoge kwaliteit en dat voor die prijs. Zij hebben vergeleken met concurrenten hele scherpe prijzen. Je kan zien wat de korting is op de horloges op de website. Dit is per horloge verschillend. Soms is het 10% en op sommige producten zelfs 50%. Verder hebben ze op de website van Greenwatch een kleine collectie aan zonnebrillen die ze verkopen.

Diverse houten brillen

Zonnebrillen

Op de website hebben ze een kleine collectie aan houten zonnebrillen staan. Deze zijn ook allemaal met korting. Deze zonnebrillen zijn van goede kwaliteit en van de beste houtsoorten. Deze brillen zijn unisex. Ze hebben verschillende soorten monturen voor ieder wat wils. Op de website staan hele mooie foto’s van de zonnebrillen waarin je mooi kan zien wat het design is en welke kleur en soort hout er is gebruikt.

Het kopen van de producten

Een houten horloge kopen is zeer eenvoudig bij dit bedrijf. Je kiest het artikel dat je wilt. Vervolgens kan je eventueel een gravering toevoegen als je dit wilt. Heb je dit gedaan? Dan plaats je de bestelling! Als de bestelling is geplaatst voor 15:00 heb je hem de volgende dag al om je pols. Ook is het zo dat ze bij ieder verkocht horloge een boom planten in het bos.