25 januari 2022

Het voordeel van een Velux rolgordijn kopen

2 min read
velux rolgordijn kopen

Om jouw zolderkamer af te maken is het handig om een Velux rolgordijn kopen. Deze past namelijk perfect bij jouw luxe dakraam. Je zult ook al snel merken dat wanneer je geen rolgordijn hebt het dakraam zo leeg lijkt. Dit komt omdat het dakraam dan eigenlijk ook nog niet af is. Zonder een rolgordijn kan je namelijk niet de kamer verduisteren. Zo ook niet s’avonds. Dit betekend dat de kamer nog niet helemaal geschikt is om als een eventuele slaapkamer te benutten.

Soorten en maten

Velux beschikt over zeer veel verschillende soorten en maten rolgordijnen. Zo hebben ze extra verduisterende rolgordijnen, maar ook meer decoratieve rolgordijnen. Daarnaast zijn vrijwel alle rolgordijnen in zowel handmatig, elektrisch maar zelfs ook zonne energie aangestuurde varianten beschikbaar. Het fijne van Velux is dat al deze varianten veelal in verschillende kleuren te vinden zijn. Hierdoor kan jij altijd iets vinden wat goed bij jouw wensen aansluit. Ook wanneer jij veel last hebt van insecten kan je een goed rolgordijn halen. Velux heeft namelijk ook een insectenhor die op al hun dakramen past.

velux rolgordijn kopen

Kleuren

De rolgordijnen van Velux bestaat in 4 standaard kleuren. Dit zijn echter niet alle kleuren die ze beschikbaar hebben voor hun producten. In totaal hebben ze wel 24 verschillende kleuren. Ze hebben er bewust voor gekozen om niet alle kleuren altijd op voorraad te hebben. Want de vier geselecteerde kleuren zijn de meest voorkomende en meest gebruikelijke kleuren. Wanneer jij toch een andere kleur wilt kan je altijd deze kleur aanvragen. Hiervoor is er altijd een helpdesk die jou goed kan helpen om een rolgordijn te krijgen wat precies aan jouw wensen voldoet. Laat je daarom niet beperken tot de mogelijkheden die je voor ogen ziet, vraag door als je iets anders zoekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *