30 november 2021

Guess artikelen

2 min read

Wat is nu echt een merk dat het in de zomermaanden altijd ontzettend goed doet? Een merk die altijd weet te verassen met de leukste producten voor in de zomertijd? Wij denken dan toch echt wel aan Guess. Dit merk gaat altijd ontzettend goed met de tijd mee en zorgt ervoor dat jij altijd helemaal ready bent voor de heerlijke zomermaanden die eraan komen. Wil je meer weten over welke producten zij allemaal in hun assortiment hebben liggen? Lees dan vooral verder!

Populaire producten  

Binnen Guess zijn er een paar producten die iets populairder zijn dan andere producten. Vooral de portemonnees doen het altijd heel erg goed. Andere producten zijn natuurlijk de Guess tassen. Hier hebben ze trouwens heel veel verschillende modellen voor. Zo heb je bijvoorbeeld heuptassen, maar ook crossbody tassen, clutches, handtassen en tassen voor je make-up. Kortom: bij Guess kun je voor van alles terecht.

Prijsklasse

In welke prijsklasse vallen de producten van Guess? Hiermee moet je toch wel aan de wat duurdere producten denken. Het zijn geen producten die bestemd zijn voor goedkope shopper. Het is dus ook wel een speciale doelgroep waarop Guess zich richt. Een doelgroep die wat hoger in de sociale klasse valt en dus ook meer te besteden heeft dan een gemiddeld persoon. Bij een tas moet je bijvoorbeeld denken aan een prijs van rond de €150,-. Dit is dan zelfs nog een van de goedkoopste, dus je kan je wel voorstellen hoe duur de andere tassen wel niet zijn. Niettemin blijft Guess toch wel een van onze favoriete merken en dan vooral in de zomer!