30 november 2021

De populairste schoenenmerken voor vrouwen op een rijtje

2 min read

Wij kunnen geen vrouwen verzinnen die het vervelend vinden om nieuwe schoenen te shoppen. En de mooie dames schoenenmerken stapelen zich op. Hoe moet je jezelf nu een weg zien te vinden in de grote hoeveelheid schoenen die je allemaal wilt hebben! Arggggh! Is jouw favoriete merk nog wel echt jouw favoriet? We nemen je mee in de wondere wereld van de populairste vrouwen schoenenmerken. Lees snel door.

Red Rag

Red Rag is een Nederlands schoenenmerk dat gigantisch groot is geworden. Bijna iedere vrouw heeft wel een paar Red Rag schoenen in haar kast staan. Deze schoenen worden in Europese landen als Spanje en Italië gemaakt waardoor je echt kwaliteit krijgt. Van laarzen tot aan sandalen, ze hebben het allemaal.

Via Vai

Een Italiaans design van Nederlandse bodem, mooier kan het niet. Via Vai is misschien wel het grootste merk van Nederland. De collectie van Via Vai kent veel verschillende soorten en maten waaronder cowboy laarzen en luipaarden prints. Via Vai heeft ook hele mooie gekleurde sandalen waardoor je jouw voeten lekker rust kan geven. Dit merk loopt vaak voorop in de mode en weet altijd weer te verrassen met een paar nieuwe modellen.

DWRS

Je kan DWRS ook wel omschrijven als nieuwkomer in de markt. De Nederlandse vrouw weet dit merk maar al te snel te vinden. Dit merk is zo nieuw en is pas opgericht in 2015. Dit is een zeer enthousiast en nieuw merk waar we nog veel meer van gaan horen in de toekomst.

Er zijn nog zoveel meer merken

De keuze voor een merk is ook afhankelijk van je leeftijd. Al moeten we zeggen dat de oudere vrouwen zich ook steeds jonger gaan kleden.  Bij een schoenenwinkel in jouw buurt weet je altijd de juiste keuze te maken. Welk merk is jouw favoriet?