De goede maten online vinden

Natuurlijk kennen we het onhandige shoppen, de lange rijen, de warme paskamers, de overvolle winkels en het tillen van zware tassen. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het internet om hun kleding te halen, het waren vooral eerst vrouwen maar ook online herenkleding is een grote markt aan het worden. De nadelen van online kopen zijn er natuurlijk ook want het is altijd fijner om iets in het echt te kunnen zien, voelen en passen. Met de gratis terugsturen service is dit iets waardoor mensen toch sneller iets online bestellen. Het grootste probleem voor mannen ook is de juiste maat vinden. Hoe doe je dit, waar moet je op letten en zonder dat je direct het meetlint erbij moet pakken.

Model

Kijk naar de maat die het model draagt, vaak staan ook de maten van het model erbij, zoals de lengte en schouderbreedte. Hieraan kun je afleiden of de kleding groot of klein valt, ruim of strak zit etc. Dit scheelt veel moeite met het kijken naar het maten tabel, zoeken in je rommelkastjes voor een meetlint en dan jezelf proberen op te meten.

Merken

Als je zeker wilt weten dat je de goede maat koopt, kijk dan naar merken die je al eerder hebt gekocht. Deze maten kunnen een stuk verschillen als het lang geleden is of als het een ander kleding item is maar dit zal je zeker een stuk inzicht geven wat de beste keuze is. Kijk naar een T-shirt van hetzelfde merk en zoek welke maat je had voor dat shirt had gekocht.