Brouwerij Haarlem produceert \”the best f*ucking beers\”

Er zijn veel bierbrouwerijen in Nederland. Sterker nog, er komen er steeds meer bij. En sommige bierbrouwerijen brouwen echt wel goed bier, maar voor het beste bier moet je toch echt in Haarlem zijn. Brouwerij Haarlem is een uniek concept waar mensen met passie werken aan de beste biertjes die je je maar kunt bedenken. Hou je ervan om verschillende bieren te proeven? Dan ben je bij Brouwerij Haarlem aan het goede adres. Ze hebben hier diverse craftbeers waar je stijl van achterover slaat. En dat komt vooral door het gebruikte hop. Hop is altijd al een essentieel onderdeel van bier, maar Brouwerij Haarlem heeft het tot zijn missie gemaakt om alleen het allerbeste hop te gebruiken.

Brouwerij Haarlem: hop per vat, niet per emmer

Om "the best f*cking beer" te produceren heb je goede grondstoffen nodig. Brouwerij Haarlem kiest daarom, heel bewust, voor het allerbeste hop dat verkrijgbaar is. En daar gebruiken ze niet een beetje van, nee, het hop wordt in grote hoeveelheden gebruikt. En dat proef je direct terug in het bier. Het hop geeft de bieren van Brouwerij Haarlem de bijzondere, wat bittere, smaak. De smaak van écht goed bier!

Laat je bier thuisbezorgen

Om deze fantastische bieren te kunnen ervaren hoef je echt niet perse naar Haarlem (Noord Holland!) te reizen. Al is Haarlem natuurlijk wel een geweldige stad om eens te bekijken. Je kunt deze bieren gewoon thuis laten bezorgen. De bieren zijn voorzien van bijzondere namen en ze zijn verpakt in coole blikjes. Ga je voor de "Che Guevara" of toch voor de "Dikke lul 3 bier"? Ben je benieuwd naar "Piewee the Pineapple Weizen" of toch naar de "Fancy Pants"? Bestel ze gewoon online en je kunt er al snel van genieten.

Bier drinken uit een blikje? Dat is toch niet lekker?

Nee, bier drinken uit een blikje is dan weer goed idee. Je moet het blikje echt zien als de verpakking. Wanneer je het bier direct uit het blik drinkt, gaat een deel van de smaakervaring echt verloren. Door het bier in een mooi glas te gieten, zie je ook de prachtige kleuren en de mooie schuimkraag. Dat is pas echt genieten! Ben je enthousiast geworden over de bieren van Brouwerij Haarlem? Bestel dan, bij je volgende bestelling, ook eens een mooi poloshirt, tshirt of een mooie trui. Je laat daarmee echt zien dat je een bierkenner en -liefhebber bent. En dat deze items zijn voorzien van een leuk uiltje is natuurlijk ook mooi meegenomen.