Brochure online plaatsen? Een bladerbare PDF is de oplossing!

De kosten om een brochure te laten drukken worden steeds hoger. Om deze kosten laag te houden is een brochure online een mogelijkheid. Een brochure online geeft een professionele uitstraling en u heeft nooit papieren brochures over die in de papiercontainer terecht komen. Voor een vast bedrag heeft u een brochure op maat. Het grote voordeel van een brochure online is dat er links en geluidsopnames in verwerkt kunnen worden. Dit kan natuurlijk niet in een papieren brochure. Zo kunt u met een brochure online ook gelijk aan uw online media plan werken. Misschien kunt u deze wel zo vertalen dat de brochure naar uw website leidt. Bedenk goed hoe u het wilt verwoorden in een brochure online.

brochure online

Een bladerbare PDF biedt veel mogelijkheden.

Na het omzetten naar een bladerbare PDF ontvangt u de bladerbare PDF op twee manieren. Enerzijds ontvangt u een link met daarin de werkende digitale publicatie. Aan de hand van een eenvoudige HTML insluitcode kunt u deze op uw eigen website publiceren. Deze publicatie blijft hier minimaal voor de periode van 12 maanden online staan. Daarnaast ontvangt u een WeTransfer bestand. Hiermee kunt u uw bladerbare PDF ook op uw eigen FTP omgeving plaatsen. Een bedrijf die dit voor u kan realiseren is Digitaalpubliceren.com. Dit bedrijf is al jarenlang de specialist in het vak en helpt u graag bij het ontwerpen van een brochure online.

De service van DigitaalPubliceren.com

brochure online

Digitaalpubliceren.com is een toonaangevend bedrijf op het gebied van e-publishing. Wij maken van een statisch PDF document de mooiste bladerbare ervaringen. In iedere toepassing bieden wij een passende en betaalbare oplossing. Voor een bedrag van 60 euro bent u al trotse eigenaar van uw eigen brochure online. Daarbij zijn alle documenten reclamevrij en volledig in uw huisstijl gemaakt. Alle documenten kunnen zowel op de eigen server geplaatst worden als via onze webomgeving. Wij maken uw bladerbare PDF in HTML 5. Dit houdt in dat de brochure online op ieder apparaat te openen is.

De kosten van een bladerbare PDF

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voorop loopt in de nieuwste ontwikkelingen en technieken? Een bedrijf dat al jaren werkt met e-commerce, Hotjar en Google Analytics? Een bedrijf waarbij de brochure online eerst volledig handmatig gecontroleerd wordt voordat hij omgezet wordt in een digitaal bestand? Dan bent u bij Digitaalpubliceren.com aan het juiste adres. Dit bedrijf staat iedere dag voor u klaar om binnen 24 uur uw brochure om te zetten.