Behandeling uitgelicht: profhilo

Een profhilo behandeling, wat is het eigenlijk en waarom zou er een laten doen? Deze behandeling zorgt ervoor dat jij weer de strakke, jonge en mooie huid van vroeger terug krijgt. En hoe dat precies werkt en hoeveel dat kost, daar kom jij zo meteen achter. En misschien ga je dan wel overwegen om een afspraak te gaan maken.

Wat is het eigenlijk?

Profhilo is simpel gezegd het versterken en verbeteren van de huid. Dit doen ze door middel van het voeden van de dermale cellen die in jouw huid zitten. Deze zeer manier werkt zo effectief omdat ze gebruik maken van hyaluronzuren die ze injecteren, dit stofje helpt hydrateren en dit doet het van binnen naar buiten.
Je kan al een duidelijk verschil zien in jouw versterkte huid in slechts 4 tot 8 weken. 

Om jou meer er in te verdiepen is in het volgende stukje meer informatie over wat het is en hoe de behandeling zou lopen.

Ten eerste is een groot en belangrijk punt wat iedereen meteen moet weten, is dat het geen vuller is net als Botox. Het is puur een middel wat jouw huid het extra zetje geeft om zichzelf te herstellen. Wat nu al interessanter en veiliger in de oren kan klinken. En dat is erg begrijpelijk. Iedereen wilt er natuurlijk zo lang mogelijk er jong uit zien. Maar een stofje in je lichaam spuiten wat verre van natuurlijk is, vind jij geen optie.

Deze behandeling werkt dus als volgt. Op de gebieden die waar het nodig is worden er injecties gedaan waar jouw huid erg goed van gaat aansterken. Deze behandeling hoef je meestal maar 2 keer te doen. En tussen de eerste en de tweede zit vaak een wacht tijd van ongeveer 4 weken. Mocht je erg enthousiast zijn over het resultaat, wat vaak voorkomt, kan je er nog een laten doen. 

Op welke plekken kan ik dit laten behandelen?

Wanneer merk je dat jouw huid gaat verouderen? Duidelijke tekens zoals een rimpel, pigmentvlek of het gaat was losser hangen geeft al een seintje. Dit kan op meerder plekken zijn. Denk aan je wangen, voorhoofd rimpels, hals en of decolleté. 

Er komen een aantal adviezen bij als je een behandeling zoals deze ondergaat. Ze zijn vrij standaard maar moeten wel gevolgd worden voor optimaal resultaat.

Als eerste is het verstandig om 12 uur na de behandeling geen actieve, fysieke inspanningen te doen. Ook 48 uur hierna geen massage, schoonheidsspecialiste of andere soorten behandelingen. Hier horen ook sauna’s en stoombaden bij.
Zonnen moet je ook even 2 dagen uitstellen. Vermijd zonlicht of bescherm de huid met SPF 50. 

Mocht je nou een feestje hebben de dag voor dat je dit gaat laten doen. Drink dan geen alcohol. 24 uur voor dat je hier in gaat is alcohol consumptie afgeraden.

Mocht je nou wel een van deze dingen doen, kan het negatief effect hebben op het resultaat.

Tarieven

Wat zijn de profhilo kosten? Dat vraag jij je nu af omdat je interesse hebt gekregen. De huidverstrakking behandeling kost 300 euro, het zeker waard dus aangezien je op een lang termijn er profijt van hebt.Bron: https://www.kliniekvrijdag.nl/