Ashangers bestellen op Assieraden-shop.nl

Wanneer iemand is overleden, kun je diverse dingen doen met de as. Sommige mensen strooien de as van de dierbare uit, op een plek die de dierbare graag wilde. Andere mensen willen de as graag bewaren, door de urn bijvoorbeeld op een speciale plek te zetten. Je kunt de as ook verdelen onder familieleden zodat ze er zelf iets mee kunnen doen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een tattoo te nemen met de as verwerkt in de inkt. Daarnaast kun je de as in ashangers doen, zodat iedereen de dierbare dicht bij zichzelf kan dragen.

assieraden-shop.nl

Subtiel sieraad

Ashangers zijn kettingen met een hangertje eraan, waarin een holte zit waar je een beetje as in kunt doen. Het is een manier om een stukje van jouw dierbare dicht bij je te kunnen dragen. Wat misschien ook fijn is, is dat niet iedereen weet dat het een assieraad is. De kettingen van Assieraden-shop.nl zien er namelijk uit als een normale ketting met een bedel eraan.

Er zijn diverse mogelijkheden in hangers, afhankelijk van wat jij mooi vindt. Er zijn bijvoorbeeld kettingen met een bedel in de vorm van een hart, maar ook zandlopers, buisjes, cirkels of zelfs een bloem. Voor de as van jouw huisdier is het mogelijk om een bedel te nemen met een hondenpootje of bijvoorbeeld een kat erop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *