30 november 2021

Alles overzichtelijk in een scherm

2 min read
aenc.nl

Vaak heb je voor verschillende software of wil je meer mogelijkheden voor medewerkers en bezoekers, ook direct meerdere schermen nodig. Gebruik je de software van Narrowcasting dan kun je alles doen met een scherm, praktisch alle content die je wilt tonen aan bezoekers is mogelijk. Heb je toch een programma wat nog niet getoond kan worden, kunnen we dit verzorgen door maatwerk te leveren. Op deze manier hangt er een scherm waar alle informatie op gedeeld kan worden. 

Ook ter ontspanning

Natuurlijk gebruik je het scherm niet dag en nacht voor bijeenkomsten en vergaderingen, het is ook mogelijk om in de kantine bijvoorbeeld belangrijke evenementen uit te zenden. Is er een belangrijk debat, of een belangrijke voetbalwedstrijd dan kun je die voor je personeel uitzenden op het scherm. Op deze manier is het mogelijk om allerlei soorten beelden, schema’s en activiteiten uit te zenden. Ga mee met de tijd en laat iedereen genieten binnen je bedrijf van de moderne technieken en software.

aenc.nl

Ga ook voor gemak en de beste software

Met de software van Narrowcasting werk je niet alleen eenvoudig, je hebt ook de beste en compleetste software die er is. Wat je ook wilt laten zien, of wilt draaien doe je in een handomdraai met het systeem. Wil je een applicatie op maat, in de stijl van je bedrijf dan wordt dit ook eenvoudig geregeld. Tegenwoordig is alle informatie die je wilt laten zien, op een unieke manier te implementeren in een perfect systeem. Er is meer dan alleen internet, alles wat je maar wilt laten zien kun je ook laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *